2 fevral Gənclər Günü münasibətilə Fəxri fərmanlar təltif edildi

Gəncə Dövlət Universitetində “Gənclər Günü”nə həsr olunmuş tədbir keçirildi. Tədbirdə Humanitar məsələlər üzrə prorektor dos.Gülsüm  Fətəliyeva gəncləri bu gün münasibəti ilə təbrik etdi. O, Azərbaycanda gənclərə göstərilən qayğıdan, Ulu Öndər Heydər Əliyevin gənclər siyasətindən və bu siyasətin bu gün də uğurla davam etdiyindən danışdı. Tədbirdə gənclər çıxış etdilər, şeir söylədilər, mahnı ifa etdilər. Tədbirin sonunda ondan çox tələbə GDU rəhbərliyi tərəfindən Fəxri Fərmanla təltif edildi.

Universitetin ictimai-siyasi həyatında fəal iştiraklarını və təhsildə yüksək nəticələr əldə etdiklərini nəzərə alaraq aşagıda adları qeyd olunan tələbələr “2 Fevral Gənclər gunu” münasibətilə “Fəxri Fərman” la təltif edildilər.

Xarici dillər fakültəsi üzrə:

Aslanova Bahar Məhərrəm qızı III kurs

Səfərova Gülər Cəfər qızı III kurs