Rus dili kafedrasının müəllimi Qafarova Gülnar Əbülfəz qizi Moskva şəhərində kiçirilən IV Beynalxalq müəllimlər konqresində

9-10 noyabr tarixində Gəncə Dövlət Universitetinin Rus dili kafedrasının müəllimi Qafarova Gülnar Əbülfəz qızı Moskva şəhərində kiçirilən IV Beynəlxalq müəllim konqresinə qatilib. O “Место пьесы “Гроза “Островского в образoвательном стандарте Азербайджана ” mövzusu ilə Moskva Dövlət Universitetində öz çıxışı ılə Universitetimizi təmsil etmişdir.

O həmçinin 2-3 noyabrda Sank-Peterburqa kecirilən “Kitabxanaların, muzeylərin, arxivlərin elektron kataloqları” adlı XIII Beynalxalq Elmi konfransa qatılıb. O Azərbaycanda Elektron kitabxanaların inkşafı adlı çıxışı ilə bu gün Azərbaycanda elektron kitabxanaların inkşaf mərhələsindən bəhs edərək Gəncə Dövlət Universitetini təmsil edib. Gəncə Dövlət Universitetinin müəllimləri Qafarova Gülnər və dosent Bağırova Sevinc noyabr ayında rus səfirlıyi tərəfindən keçirilən müəllimlərin seminarına qatiliblar.