Alman dili kafedrasının uğuru

Filologiya üzrə fəlsəfə doktoru E.Atakişiyevin rəhbərliyi altında kafedrada alman dili müəllimliyi ixtisası üzrə ixtisas fənlərinin  tədrisinin kefiyyətini yüksəltmək, kafedra əməkdaşlarının elmi fəaliyyətini artırmaq üçün məqsədyönlü şəkildə işlər həyata keçirilir. Belə ki, Azərbaycan Respublikasının Təhsil Nazirliyinin 19.05.2017-ci il tarixli, 241 saylı əmrinə əsasən, Gəncə Dövlət Universitetinin bakalavriyat səviyyəsi üzrə “050103- xarici dil müəllimliyi” (alman dili) ixtisası üçün hazırlanmış aşağıdakı fənn proqramlarına nəşr hüququ (qrif) verilmişdir.

1. Ölkəşünaslıq (alnam dili) müəllifi- b\m V. Kərimova
  2. Xarici dilin tədrisi metodikası (alman dili) müəllifi-  b\m O. Müslümova
  3. Funksional yazı üslubu (alman) seçmə fənn daxili qrif müəllifi – b/m O.Müslümova

1. Ölkəşünaslıq (alnam dili) müəllifi- b\m V. Kərimova